Specificer søgning
STØRRELSE
- m2
Lokaletype

Om Ejendommeidanmark.dk

Lokaleportalen.dk er Danmarks største søgemaskine for ledige erhvervslokaler og for virksomheder der leder efter nye lokaler.

Visionen med Lokaleportalen.dk er at demokratisere danskernes adgang til viden om lokalemarkedet, således at alle får adgang til al viden med det samme og dermed får lige mulighed for at agere på lokalemarkedet. Vi ønsker at bekæmpe fx dem, der ønsker at udbyde ledige lokaler i det skjulte.

Sådan demokratiserer vi adgangen til lokalemarkedet!
1:
Vi indsamler næsten alle lokaler på markedet og giver vores lokalesøgere besked, så snart der kommer en ny lokale på markedet.
2: Vi indsamler næsten alle lokalesøgere på markedet og giver vores udlejere/sælgere besked så snart der kommer en ny lokalesøger på markedet.
3: Dermed får vores brugere lige viden og dermed lige mulighed for at reagere på ny viden om lokalemarkedet.

Sådan samler vi viden om ledige lokaler!
1:
Lokalerne lægges enten direkte op af udlejeren og sælgeren på Lokaleportalen.dk.
2: Eller udlejerne/sælgerne beder os om at crawle deres lokaler så de markedsføres på Lokaleportalen.dk.
3:
Derudover screener vores intelligente robotter nettet for ledige lokaler. Her medtager vi alle lokaler fra kilder som vi opfatter som lødige, dvs. hvor lokalerne er opdaterede.

Sådan sikrer vi, at lokalerne er opdaterede!

Det er ikke muligt at sikre, at alle lokaleannoncer er 100 procent opdaterede, da man ikke kan opdatere i det sekund en leje- eller salgskontrakt indgås. Men vi gør et ekstremt stort arbejde for at sikre, at annoncerne er så opdaterede som muligt.
1:
Alle annoncer, der oprettes direkte af brugere opdateres løbende idet vores brugere hyppigt bedes om at opdateres deres annoncer.
2: Vores intelligente robotter screener nettet 7 gange dagligt for at finde nye annoncer og opdatere eksisterende annoncer. Vores robotter tjekker konkret de hjemmesider hvorfra informationen hentes for ændringer, som så føres ind på Lokaleportalen.dk.
3: Hvis en af vores brugere alligevel finder en ikke opdateret annonce, modtager de for besværet en belønning på en uges gratis Guldbrugeradgang.

Miljø!
Lokaleportalen er CO2-neutral - læs mere...

Tilfredshed!

Vi lægger meget stor vægt på at have tilfredse brugere. Derfor har vi valgt at have en speciel tilfredshedsgaranti, som vi kan gøre brug af i udvalgte tilfælde, som beskrevet herunder. Det er helt usædvanligt at en service, der kun må benyttes af virksomheder, har en sådan tilfredshedsgaranti. Læs mere om vores specielle tilfredshedsgaranti her.

Vi kan altid kontaktes på support@lokaleportalen.dk– og vi svarer som regel hurtigt.