ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Svendborg

390 m2 boligudlejningsejendom i Svendborg til salg

Velholdt udlejningsejendom centralt i Svendborg

Velholdt udlejningsejendom centralt i Svendborg

[xxxxx] Erhvervsmægler kan nu tilbyde Gerritsgade 4 & 6 i Svendborg.

Ejendommen er beliggende centralt i Svendborg lige ved havnen, og med kort afstand til Svendborgmotorvejen, Svendborg station samt Sundbrovej, som er forbindelsesvejen til Langeland.

Samlet har ejendommen 6 enheder, hvoraf 4 er beboelsesenheder. Ejendommens samlede boligareal er på 390 m2. Boliglejemålenes størrelser varierer fra 62-126 m2.

Yderligere har ejendommen 2 erhvervsenheder, som udgør samlet 275 m2. Erhvervslejemålenes størrelser er hhv. 112 m2 og 163 m2. I dag er begge erhvervslejemål udlejet til samme lejer, Blomster på Strøget, som er en rigtig god erhvervslejer, der gør ejendommen attraktiv.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår bl.a. med flotte facader. Yderligere har ejendommen et pænt tag og fornuftige vinduer, hvor nogle er skiftet. For kommende ejer kan der være gode udviklingsmuligheder i ejendommen, der bl.a. har 54 m2 uudnyttet tagetage, som i dag benyttes til disponible rum, hvoraf arealet på sigt muligvis kan inddrages til lejligheden på 3. sal, såfremt tilladelse kan gives.

Lejemålsdata i ejendommen:

Blomster på Strøget (Blomsterbutik), 275 m2: 3 lokaler, 2 toiletter samt køkken.

1. tv., 126 m2: 4 værelser, 1 badeværelse samt køkken.

1. th.,...