ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

Boligudlejningsejendom til salg i 7000 Fredericia

Kan nu tilbyde 6.Julivej 27, sammen med Egeskovvej 29 i Fredericia.

6.Julivej 27, 7000 Fredericia:

Flot og velholdt ejendom med 2 boliglejemål og byggetilladelse til udnyttelse af tagetagen i Fredericia. Ejendommen er bygget i 1926, og har i alt 2 boliglejemål. Ejendommen ligger på hjørnet, hvor 6.Julivej og Egeskovvej mødes med kort afstand til Fredericia Vold, Det Hvide Vandtårn og Fredericia centrum.

Ejendommen har gennemgået en større renovering i 2020, hvor alle altanerne blev renoveret, murværket blev renset og omfuget, samt frostsprængte mursten blev udskiftet til nye.
Herudover har ejendommen fået udskiftet alle vinduer.

Ejendommen sælges sammen med Egeskovvej 29. Ejendommene er i direkte forbindelse med hinanden, hvor den fælles baggård med parkeringspladser samt have benyttes af lejerne fra begge ejendomme.

Til ejendommen er der en pæn kældere, med vaskerum og depot til lejerne. Der er desuden byggetilladelse til udnyttelse af tagetagen d. 25.07.2016. Byggetilladelsen er markeret som påbegyndt, og forventes at kunne overtages af køber. Byggetilladelsen vedrøre udvikling af tagetagen til særskilt lejlighed på 69 m2, med 2 værelser, stort køkken alrum, badeværelse samt en kvist og egen altan ud mod det hvide vandtårn.

Lejemålsdata i ejendommen:

Stuen 98m2: Lejligheden består af 2 værelser, stue, køkken samt badeværelse og ekstra toilet.