ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Vordingborg

274 m2 boligudlejningsejendom i Vordingborg til salg

Iøjnefaldende strøgejendom

Ejendommen

Ejendommen er fra 1920 med erhverv i stueetagen og boligen på 1. sal.
Erhvervslejeren har været i ejendommen ca. 17 år. Anvendelsen registreret i BBR for erhvervsdelen på 188 m2 + kælder er Restaurant, café og konferencecenter uden overnatning (333).

Boligen på første sal indeholder en nydelig og istandsat lejlighed på 86 m2 med egen indgang fra bagsiden. Til boligdelen er også gårdhave, skur og parkering fra Valdemarsstien.
Ejendommene i udbud er Algade 25 og Valdemarsstien 15 med indgang og adgang fra både Algade og Valdemarsstien.

Parkeringspladser bagved ejendommen fra Valdemarsstien.

Potentialet

Den årlige leje pr. m2 for boligen er kr. 782 og kr. 789 for erhverv, hvorfor det vurderes at der vil være et potentiale ved genudlejning.

Vi oplever lejeniveauer i Vordingborg på ca. 975-1.400 kr. pr m2 i årlig leje.

Salgspriser for ejerlejligheder i Vordingborg by er ca. kr. 20.000 pr m2.

Din erhvervsmægler i Norden.

[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projek...