ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Fredericia

399 m2 boligudlejningsejendom i Fredericia til salg

Boligudlejningsejendom til salg i 7000 Fredericia

Flot udlejningsejendom med en tiltalende gårdhave

[xxxxx] Erhvervsmægler & Lillebælt Erhverv kan i samarbejde nu præsentere den attraktive udlejningsejendom Prinsensgade 26A, 7000 Fredericia.

Ejendommen består af 5 boliglejemål med et samlet boligareal på 399 m2, opført i 1870. Lejlighederne varierer i størrelse fra 55 til 92 m2 og er regelmæssige, pæne og velholdte med løbende moderniseringsbehov.

Ejendommen fremstår generelt velholdt udvendigt med flotte facader og et solidt tag. Vinduerne er af ældre dato, men vedligeholdes løbende, dog med behov for udskiftning af nogle.

Et charmerende træk ved ejendommen er den pæne og hyggelige baggård, belagt med fliser, hvilket ikke kun forbedrer miljøet, men også gør den viceværtsmæssige vedligeholdelse nem og overskuelig. Udover det fælles gårdmiljø har lejerne adgang til depotrum samt vaskemuligheder i den pæne kælder.

Ejendommen er en del af en større ejendomsportefølje på 10 ejendomme i Fredericia, som kan købes samlet eller separat.

Det ville være hensigtsmæssigt at installere separate målere til det kolde vand for at lette fremtidig opkrævning af A/C vand hos lejerne i ejendommen.

Lejemålsdata i ejendommen:

26A, 55 m2: 2 værelser, køkken og badeværelse.

26B, St., 92 m2: 3 værelser, køkken og badeværelse.

26B, 1., 92 m2: 3 vær...