ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Hillerød

Modelfoto

Ejendom til salg i 3400 Hillerød

Torvets madværksted på Irmatorvet i Hillerød venter på en ny indehaver, der vil fortsætte med at glæde forretningens trofaste kunder.
Med en unik beliggenhed midt i Hillerød og en solid kundebase er Torvets Madværksted en forretning med masser af potentiale. Her kommer trofaste kunder fra de nærliggende byer i Nordsjælland og henter tapas og lækkerier.
Køkkenet er nyt og veludstyret og catering er også muligt. Ligeså er der siddepladser såfremt man skulle ønske sig en hyggekrog til gæsterne.
Lige nu tilbyder forretningen autentiske delikatesser og mad ud af huset af høj kvalitet, men det er kun fantasien der sætter grænser for hvilket koncept du vil kunne drive her.
Med denne forretning vil du have mulighed for at skabe din egen unikke atmosfære samtidig med, at du har stabile kunder og en super central beliggenhed i Hillerød.

Åbningstider:
Mandag: Lukket
Tirsdag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 14:00
Søndag: Lukket