ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Tølløse

821 m2 andet i Tølløse til salg

Ejendom til salg i 4340 Tølløse

Roskildevej 498, Elverdam, 4340 Tølløse
Nutidens karakteristiske bygning – der er opført i 1877 – er gennem tiderne løbende blevet pietetsfuld renoveret, repareret og vedligeholdt, og fremstår som en magtfuld krobygning, som bygger på den folkelige betydning kroen har stået for og varetaget.
Ejendommen består af den meget smukke kro i sammenhæng med de tilstødende længer.
Selve kroafsnittet er opført og indrettet med restaurant og krodel, der kan indrettes efter brug og behov med central buffetplacering.

Kroen er indrettet med stort industrikøkken med kølerum, tilberedning- og produktionsfaciliteter, samt medrigelig lager rum m.v.
Der hører til krodriften 2 lokaler på 1. sal, der hidtil har tjent til administration/it-brug.
Der er indrettet toiletforhold (M/K) som fremstår særdeles pænt og ordentligt.
Kro- og længebygninger afgrænser et gårdareal, hvorfra der er opgang til to boliger der er indrette i tagetagen.
Derudover er der i en lagerlænge indrettet en velbeliggende bolig, der afventer godkendelse for ibrugtagning.
Sælger oplyser at der vil være mulighed for mere rationelt at sammenbygge kro- og længebygningerne samt en tidligere lagerbygning og herved skabe mulig for at indrette ekstra beboelse.
Til hele ejendommen- og dermed også gældende for krodriften – hører et stort parkeringsareal, ligesom der er opført en idyllisk lille pavillon med stråtag, der flankerer adgangen til kro og ejendom.
Til boligerne hø...